Arhivski orman model AO – 1200

IZRADA

Arhivski orman AO – 1200 je, kao i svi naši arhivski ormani, izrađen od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićeni su postupkom plastifikacije. Arhivski ormani AO – 1200 su varene konstrukcije. Imaju dvokrilna vrata, koja se otvaraju za 180°. Dvokrilna vrata arhivskog ormana su sa trosmernim mehanizmom zatvaranja. Desna vrata arhivskog ormana AO – 1200 su opremljena ručnom cilindričnom bravom sa dva ključa. Unutrašnju opremu arhivskih ormana čine 4 pomerljive police, koje su podesive po visini. Raspored polica određuje kupac u skladu sa svojim željama i potrebama. Arhivski ormani su plastificirani u RAL 7035 (svetlo siva).

KARAKTERISTIKE

Osnovne karakteristike arhivskog ormana, model AO – 1200 su sledeće:

  • spoljne dimenzije (VxŠxD): 1950x1200x420 mm,
  • broj korisnika: 1,
  • težina (cca.): 67 kg,
  • zaključavanje: 1.

NAMENA

Arhivski orman model AO – 1200 je metalna oprema, koja će pomoći u efikasnom postavljanju organizacije “upravljanja dokumentima”. Arhivski orman ove vrste je optimalno rešenje za arhiviranje dokumentacije, kao što je: knjižna građa, registratori, fascikle, kutije i ostalo. Sva arhivska građa koja se u njima čuva je dobro zaštićena, tako da nema mogućnosti negativnih uticaja spoljašnjih faktora na samu dokumentaciju. Unutrašnji raspored zavisi od potreba klijenata.

GDE SE KORISTE

Arhivski ormani, model AO – 1200 se koriste u svim ustanovama, čije poslovanje prati obimna dokumentacija. Najčešći korisnici su: male i velike firme, arhive, muzeji, škole, banke, javne ustanove, državne ustanove, biblioteke.